Interjú Pressing Lajossal a világjárvány idején

Előadó/szereplő: 
Lílávadzsra Pressing Lajos
A felvételt készítette: 
Bende Zsuzsanna (Buddha FM)


A koronavírus-járvány miatt bevezetett rendkívüli helyzetben telefoninterjút adtam a Buddha-FM internetes rádiónak, mely az alábbi linkre kattintva meghallgatható. Az interjúban szó esik a járvány spirituális üzenetéről, a szórványosan tapasztalt pánikreakciók lélektani hátteréről, az ösztönök és a tudatosság viszonyáról, s arról, hogyan fordíthatjuk a kényszerű bezártságot önmagunk és minden lény javára.

"Ahogyan a társadalomnak ilyenkor szüksége van egy határozott és bölcs vezetőre, aki rendet teremt és rendszert ad a válság kezelésére, ugyanígy egyénileg is mindenkinek szüksége van egy ilyen belső, bölcs vezetőre — és ez a tudatosság."

Megjegyzés: A CHROME böngésző egyes változataiban egy ponton valamiért megszakad vagy akadozik a felvétel, előfordulhat az is, hogy a mutató visszaugrik a felvétel elejére. Aki Chrome böngészőt használ, a lejátszás megszakadása esetén indítsa újra a lejátszást, vigye a kurzort kicsivel a megszakadási pont elé, másodszorra a hiba nem fog megjelenni. A hiba valószínűleg a böngészőben van, mert más böngészőnél (firefox, safari) nem jelentkezik.