Médiatár

A Médiatár a Lílávadzsra Pressing Lajos régebbi előadásairól készült hangfelvételeket és videókat tartalmazza online hallgatható/nézhető formában.

169előadás
Feltöltés állapota
222óra
  :  57 :  perc
04mp

A médiatárba feltöltött felvételek megtekintéséhez az oldalra be kell jelentkezni, illetve regisztrálni kell. Ezt Ön az oldal címe fölött, baloldalt található Felhasználói menüben, vagy lejjebb, az oldalon lévő gombok segítségével teheti meg.
A regisztráció és a médiatár használata ingyenes. Önkéntes adományt – ha munkánkat érdemesnek találja a támogatásra – köszönettel elfogadunk.

A MÉDIATÁR ISMÉT ELÉRHETŐ. SOK INSPIRÁCIÓT KÍVÁNOK A HASZNÁLATÁHOZ, ÉS KÖSZÖNÖM A HOSSZÚ MŰSZAKI LEÁLLÁS ALATTI TÜRELMÜKET!

A Médiatár használatával kapcsolatos részletes tájékoztatás, valamint a feltöltött tartalmak a bejelentkezés után válnak hozzáférhetővé. Kérjük, szíveskedjék bejelentkezni (vagy ha ezt még nem tette meg, akkor regisztrálni), és utána a Médiatár menüponton keresztül keresse fel ismét ezt az oldalt! A bejelentkezés és/vagy regisztráció már meglévő Google, Facebook, Twitter vagy LinkedIn fiókkal is elvégezhető!

BEJELENTKEZÉS        ÚJ FELHASZNÁLÓ

Bejelentkezés Google, Facebook, LinkedIn vagy Twitter fiókkal