Médiatár

Médiatár

Tanítások gyűjteménye

A Médiatár a Lílávadzsra Pressing Lajos régebbi előadásairól készült hangfelvételeket és videókat tartalmazza online hallgatható/nézhető formában.

292előadás
Feltöltés állapota
427óra
  :  10 :  perc
15mp

A médiatárba feltöltött felvételek megtekintéséhez az oldalra be kell jelentkezni, illetve regisztrálni kell. Ezt Ön az oldal fejlécének jobb szélén található Felhasználói menüben, vagy lejjebb, az oldalon lévő gombok segítségével teheti meg.
A regisztráció és a médiatár használata ingyenes. Önkéntes adományt – ha munkámat érdemesnek találja a támogatásra – köszönettel elfogadok.

A Médiatár használatával kapcsolatos részletes tájékoztatás, valamint a feltöltött tartalmak a bejelentkezés után válnak hozzáférhetővé. Kérjük, szíveskedjék bejelentkezni (vagy ha ezt még nem tette meg, akkor regisztrálni), és utána a Médiatár menüponton keresztül keresse fel ismét ezt az oldalt! A bejelentkezés és/vagy regisztráció már meglévő Google, Facebook, Twitter vagy LinkedIn fiókkal is elvégezhető!

BEJELENTKEZÉS                ÚJ FELHASZNÁLÓ

Adomány a honlaphoz

Felajánlás
  • Miért kérem a felajánlást?
Kedves Látogatóm!      
Kérlek, ha értékesnek találod ennek a Weboldalnak a tartalmait, lehetőséged szerint járulj hozzá az oldal fenntartásához, fejlesztéséhez és terjesztéséhez! Egy ilyen oldal fejlesztése és üzemeltetése jelentős, a látogatók által nem érzékelt költséggel jár (pl. szerverbérlet és adatátvitel díja, szoftvervásárlás- és fejlesztés, tartalmak előállítása). Ha fizetőssé tenném az oldalt, ez sokakat kizárna ezekből a tanításokból. Szeretném, ha e tartalmak a Dharma szellemében szabadon hozzáférhetők maradnának. Ezért kérem mindazokat, akik értékesnek látják az itt közölt műveket, lehetőségük szerint segítsék munkámat önkéntes adományaikkal. Köszönöm!
  • Hogyan küldhetünk adományt?
Kattints az Adomány gombra. A fizetés történhet PayPal számláról vagy egyszerűen bankkártyáról, a PayPal biztonságos banki rendszerén keresztül (PayPal számla nyitása nem kötelező). A fizetési oldalon az adomány összegét magyar forintban (HUF) szíveskedjél megadni. A PayPal lehetővé teszi kis összegű adományok, akár 500 Ft gazdaságos átutalását is. A megjelenő adományküldő lapon írd be a felajánlott összeget. Ha bankkártyával szeretnél fizetni, válaszd a "Fizetés bank- vagy hitelkártyával" lehetőséget. Ha banki utalással szeretnél adományt küldeni, a bankszámlaszámom 12600016-12091667-36338449. A közlemény rovatban az "Adomány" megjelölést szíveskedjél feltüntetni.
  • Cégek részére
Cégek és rendszeres támogatók részére szponzorálási lehetőség is nyitva áll, ebben az esetben a támogatók neve, logója és honlapjának linkje elhelyezésre kerül a jobb oldali navigációs sávban, amely a honlap minden oldalán megjelenik. A szponzori szerződés iránt érdeklődő támogatókat kérem, vegyék fel velem személyesen a kapcsolatot a honlap kapcsolatfelvételi űrlapján keresztül.

A honlap támogatói

Rainforest Consulting