Nől a dér, álom jár

Előadó/szereplő
Szabady Helga Szundarí

Kedves Barátaim, tisztelt Olvasók!

Jómagam, valamint munkatársaim – a dakiniland.net honlap és a Kilátó Facebook oldal szerkesztői – nevében szeretném megköszönni figyelmüket és támogatásukat, amellyel a 2013-as év első felében indított vállalkozásunk első szárnycsapásait kísérték. Egy ilyen fórum eredményességének éppúgy feltétele a közönség érdeklődése és tevékeny bekapcsolódása, mint az alkotók munkája. Ezért örömünkre szolgálna, ha megtisztelő bizalmukat az elkövetkező években, új ötleteink és fejlesztési terveink megvalósítása során is élvezhetnénk.

Valószínűleg nem vagyok egyedül azzal a tapasztalatommal, hogy rendkívül eseménydús, fordulatokban és kihívásokban gazdag évet tudhatunk magunk mögött. Akár az újrakezdéshez, akár a továbblépéshez szükségünk van némi befelé és egymás felé fordulásra, hogy leszűrjük az elmúlt időszak értelmét és értékeit, elengedjük tévedéseit, és erőt gyűjtsünk a folytatásra. Ehhez kívánok mindannyiuknak nyugodt és meghitt, áldást adó és szeretettel átitatott ünnepnapokat.

Apró karácsonyi ajándékként Weöres Sándor: Nől a dér, álom jár című versét küldjük Önöknek Szundarí Szabady Helga előadásában (2:30).
Photo credit: Anton Belovodchenko (african fi), http://www.sxc.hu/photo/1281291

Pressing Lajos Lílávadzsra
2013 karácsonyán